בישול אחיד בתנור
בבישול בתנור, בשונה מבישול על אש גלויה, החום מגיע מכל הכיוונים, מה שמשפר את אחידות הבישול. (ראו טיפ שקית קוקוי להקלה על ניקיון הסיר)
סיר מתכת, טפלון או קדרה
מתאים להשתמש בסיר מתכת טוב- שעשוי מחומר טוב (לא אלומיניום) או בסיר עם צפוי טפלון. או לחילופין סיר קדרה.
ידיות – מחומר עמיד לחום
התנור מגיע לטמפרטורה גבוהה, ידיות שלא מותאמות יותכו או ישרפו. כך שחשוב לשים לב שהידיות מתאימות לטמפרטורה הגבוהה של התנור ולא תמסנה.
פרוט לגבי אופן הבישול בתנור לשבת ניתן לקרא כאן