לדלג לתוכן

חמין

האוכל שיחמם לכם את החורף

חמין

תפריט ראשי

  • ראשי
  • חמין בשרי
    • חמין עם אוסובוקו
    • חמין קציצות בקר
    • קדרת בשר בישול ארוך
  • חמין ע"פ עדות
    • חמין אשכנזי ("צ'ונט" או "טשולנט")
    • חמין טריפולטאי
    • חמין מרוקאי
    • חמין תימני
  • מסורת החמין
    • "חמין זה לא רק אוכל!
    • הלכות בישול בשבת
    • חמין צמחוני
  • טיפים
    • פטנט-שקית קוקי
    • אכילת חמין משחררת
  • כלים לחמין
    • כלים לחמין לבישול על האש
    • כלים לחמין לפלטה
    • כלים לחמין בתנור
    • סיר לבישול איטי
  • מומלצים
  • שפים מכינים חמין
    • חמין של אהרוני

חמין בשרי

חמין כמובן יכול לבוא בכל מיני דרכים ומתכונים שונים, אבל אין ספק שחמין בשרי הוא מיוחד, הטעם שהבשר מכניס לחמין הופך אותו לעשיר ומלא.

חמין עם אוסובוקו

חמין קציצות בקר

קדרת בשר בישול ארוך

פועל על WordPress